Read Waarde van je eigen website by Roel GroeneveldRoel Groeneveld (Roel.io)
De laatste paar jaar lijkt het alsof er weer meer persoonlijke websites worden opgestart. Vaak uit irritatie over hoe extreem sociale media zijn geworden, of omdat men zich weggedrukt voelt door het algoritmisch geweld van de grote platformen. Wat de reden ook is, ik vind het een goede ontwikkeling. Eigen plek op het web Nog …

Published by

Chris Aldrich

I'm a biomedical and electrical engineer with interests in information theory, complexity, evolution, genetics, signal processing, IndieWeb, theoretical mathematics, and big history. I'm also a talent manager-producer-publisher in the entertainment industry with expertise in representation, distribution, finance, production, content delivery, and new media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *