Followed Roel Groeneveld (Roel.io)

roel.io avatar

Learning a little every day
Hoi! Welkom op mijn persoonlijke website (zou je ook moeten doen :). Mijn naam is Roel Groeneveld, product owner en projectleider digitaal. Onderwerpen. Hier vind je links en artikelen over online ontwikkelingen, product design, privacy, artificial intelligence en andere onderwerpen die me interesseren. Het enige criterium daarvoor is: heb ik er zelf iets van geleerd of denk ik dat mijn vriendenkring er iets van kan opsteken? Foto’s. Verder maak en deel ik regelmatig foto’s. Meestal zijn die geschoten met een Nikon D5500 of iPhone, en nabewerkt in Adobe Lightroom Classic. Techniek. Na jaren van experimenteren met hosting, CMS-software en HTML/CSS draait deze website heel simpel op WordPress bij Gandi Hosting. Artikelen schrijf ik meestal in MarsEdit, de Micro.blog app voor iOS of de WordPress admin backend. Om een klein beetje inzicht te krijgen in de bezoeken aan deze website verzamelt Matomo een beperkte hoeveelheid statistieken.

Published by

Chris Aldrich

I'm a biomedical and electrical engineer with interests in information theory, complexity, evolution, genetics, signal processing, IndieWeb, theoretical mathematics, and big history. I'm also a talent manager-producer-publisher in the entertainment industry with expertise in representation, distribution, finance, production, content delivery, and new media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *