Read WordPress en webmentions by Frank Meeuwsen (Digging the Digital)
Op Twitter, Instagram, Facebook, Mastodon en LinkedIn is het vrij normaal om andere gebruikers te vermelden door hun accountnaam in je update te noemen. Groot gemaakt door Twitter is de @-mention nu een bekend fenomeen op het web. De netwerken zijn zo slim om deze gebruiker een notificatie te sturen...

Published by

Chris Aldrich

I'm a biomedical and electrical engineer with interests in information theory, complexity, evolution, genetics, signal processing, IndieWeb, theoretical mathematics, and big history. I'm also a talent manager-producer-publisher in the entertainment industry with expertise in representation, distribution, finance, production, content delivery, and new media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *