👓 A short update about microformats | Digging the digital – Full blogdrift

Read Een korte update over microformats by Frank Meeuwsen (Digging the digital)
Het voordeel van bloggen en zo je gedachten publiek maken, is dat anderen mee kunnen denken en je van mogelijke oplossingen voorzien. Na mijn vragen over webmentions, kwam Ton al snel met een eigen blogpost, gevolgd door Peter (digging the title and URL there Peter!). Ton geeft een korte uitleg over...
Syndicated copies to:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To respond on your own website, enter the URL of your response which should contain a link to this post's permalink URL. Your response will then appear (possibly after moderation) on this page. Want to update or remove your response? Update or delete your post and re-enter your post's URL again. (Learn More)